Ook werken bij Defendos?

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische werkomgeving in de beveiligingsbranche? Bekijk onze vacatures!

LEES MEER

WAT KUN JE BIJ ONS VERWACHTEN?

VOOR DEZE PARTNERS HEBBEN WIJ BEVEILIGD MET EEN GLIMLACH

Uw partner in beveiligingsdiensten

Onze ervaren horecabeveiligers zorgen ervoor dat de huisregels nageleefd worden en dat zowel bezoekers als personeel een gezellige en veilige avond hebben. Of het nu de Zwarte Cross is of een gala, onze evenementenbeveiligers beschikken over de juiste mix van service, alertheid & professionaliteit. Op het gebied van persoonsbeveiliging heeft Defendos Security een breed en ruim assortiment aan professionele en ervaren beveiligers

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid en professionaliteit

Als allround beveiligingsbedrijf biedt Defendos Security naast evenementenbeveiliging en objectbeveiliging nog tal van andere beveiligingsdiensten aan. Of het nu gaat om preventieve beveiliging van een kantoor of bouwplaats; Defendos zorgt voor beveiliging op maat. Elk bedrijf of instelling brengt een eigen veiligheidsrisico met zich mee. Daarom is er geen standaard oplossing maar altijd maatwerk. Wij brengen samen met u de beveiligingsrisico’s in kaart en selecteren dan vervolgens de juiste beveiligers voor uw specifieke situatie.

Heeft u een vraag over onze beveiligingsdiensten? Of wilt u meer weten over hoe wij uw bedrijf, instelling of evenement kunnen beveiligien? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Beveiliging Defendos bij de achterkant van het podium op het festivalterrein

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ONZE DIENSTEN

Wat voor soort beveiligingsdiensten bieden jullie aan?

We bieden een breed scala aan beveiligingsdiensten, waaronder fysieke bewaking, toegangscontrole, evenementenbeveiliging, persoonsbeveiliging en risicobeheer. Onze diensten zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten en zijn ontworpen om een uitgebreide beveiligingsoplossing te bieden.

Hoe worden jullie medewerkers getraind en gekwalificeerd?

Onze medewerkers ondergaan uitgebreide training en certificering om te zorgen voor professionele en competente beveiligingsprofessionals. We richten ons op vakspecifieke training, zoals conflictbeheersing, technische vaardigheden en klantenservice. Bovendien houden we ons personeel op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de beveiligingsindustrie om adequaat te kunnen reageren op veranderende risico’s.

Hoe verschilt jullie aanpak voor verschillende soorten klanten?

Onze aanpak is flexibel en past zich aan de unieke behoeften van elke klant aan. We beginnen met een grondige beoordeling van de risico’s en eisen van de klant, waarna we een op maat gemaakte beveiligingsoplossing ontwerpen en implementeren. Of het nu gaat om persoonlijke beveiliging voor individuen, beveiliging van bedrijfsfaciliteiten of het beschermen van gevoelige informatie, ons doel is om effectieve beveiligingsmaatregelen te bieden die voldoen aan de verwachtingen en vereisten van elke klant.