Ook werken bij Defendos?

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische werkomgeving in de beveiligingsbranche? Bekijk onze vacatures!

LEES MEER

HIER STAAN WIJ VOOR

  • Prestatie
  • Integriteit
  • Expertise
  • Kwaliteit
  • Samenwerking
  • Klantgericht
VEILIGHEID EN BEVEILIGING IN NEDERLAND

Het gezamenlijke doel is het streven naar optimale beveiliging voor onze opdrachtgevers. Daarom kiest Defendos Security ervoor om mee te denken met de opdrachtgever, open te staan voor elkaars ideeën en duidelijke afspraken maken. Dit om zo tot de beste oplossingen op maat te komen die leiden tot het gewenste resultaat en afgesproken verantwoordelijkheden.

Onze visie

Bij Defendos Security begrijpen we dat elk evenement uniek is, of het nu gaat om een intiem feest, een grootschalig concert of een zakelijke conferentie. Daarom bieden wij op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften en vereisten. Onze expertise is erg breed en strekt zich uit over diverse sectoren, waaronder entertainment, sport, festivals, corporate events en nog veel meer.

Wat ons onderscheidt, is onze proactieve benadering van beveiliging. We geloven dat het nemen van preventieve maatregelen en het anticiperen op potentiële risico’s essentieel zijn om de veiligheid van uw evenement te waarborgen. Onze beveiligingsprofessionals zijn getraind om snel en adequaat te handelen, situaties te de-escaleren en daar waar nodig gepaste maatregelen te treffen. Met geavanceerde technologie en gedegen kennis van crowd management zorgen we voor een vlotte afwikkeling en veilige ervaring voor zowel organisatoren als bezoekers.

Onze missie

Bij Defendos Security gaat onze betrokkenheid verder dan alleen het leveren van beveiligingsdiensten. We streven naar een nauwe samenwerking met onze klanten om een diepgaand inzicht te krijgen in hun evenement en doelstellingen. Op deze manier kunnen we op maat gemaakte beveiligingsplannen ontwikkelen en een naadloze integratie met uw evenement realiseren.

Wanneer u voor Defendos Security kiest, kunt u vertrouwen op onze expertise, professionaliteit en toewijding. De gemoedsrust en de veiligheid van u en uw gasten zijn voor ons van het grootste belang. Samen creëren we een veilige omgeving waarin uw evenement tot leven kan komen.

Defendos Security beschikt over alle vergunningen en licenties van het Ministerie van Justitie onder het nummer: ND5806

Defendos is naast een erkend leerbedrijf ook ambassadeur voor stichting “ Werkpakt “.

DIRECT CONTACT VOOR EEN VRAAGSTUK?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de beste oplossingen voor uw behoeften.