Ook werken bij Defendos?

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische werkomgeving in de beveiligingsbranche? Bekijk onze vacatures!

LEES MEER

Uitreiking Werkpakt keurmerk

Op donderdag 11 mei was het dan eindelijk zover. Roy Kommer, directeur van Defendos Security, ontving uit handen van wethouder Arjan Kampman het felbegeerde keurmerk Werkpakt. We zijn er trots op dat wij dit keurmerk hebben mogen ontvangen en zetten ons graag in om mensen een tweede kans te geven. Voor ons is het keurmerk een grote waardering.

Met het Werkpakt-keurmerk laten ondernemers hun sociale betrokkenheid zien. Maatschappelijk verantwoord ondernemen draagt bij aan een betere samenleving en wordt zowel nationaal als internationaal steeds belangrijker in het zakendoen.

Na het behalen van het Werkpakt-keurmerk hebben wij als Defendos Security onze inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen verder versterkt. We hebben ons ten doel gesteld om meer kansen te creƫren voor kwetsbare groepen in de samenleving. Door het bieden van stageplekken, leer-werktrajecten en arbeidsmogelijkheden aan mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, draagt Defendos Security bij aan een inclusieve en diverse werkomgeving.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *